MÁJUSI AKCIÓ: Előnevelt palánták AJÁNDÉKBA, minden hidropónikus berendezéshez.

Ahány növényhely van a berendezésben, annyi palántát küldünk ajándékba a május 31-ig megrendelt berendezésekhez! Pl. 10 szintes berendezés vásárlása esetén 100 palántát küldünk, az ajándék értéke így eléri a 38.000 Ft-t.

Az innováció díjas különleges hidropóniás torony a Green Drops Farm Kft. saját fejlesztése. Használatával vegyszermentes, tápanyagban gazdag salátákat, fűszernövényeket, egyes zöldségeket és gyümölcsöket nevelhetsz egész évben.

Az önműködő rendszer új korszakot teremt a növénytermesztésben. Zseniális megoldás azoknak, akik környezetbarát módon, kevés munkával és kis helyen szeretnének bőséges termést elérni.

A növénytermesztéshez minden szükséges elemet tartalmazó szettek jelenleg még bevezető áron rendelhetőek a webshopban, Magyarországon belüli kiszállítással.

1–9 termék, összesen 44 db

Oldalanként 9 24 36

Easy hidropóniás berendezés

32 990 Ft ( 25 976 Ft + 27% ÁFA )
Az 1 szintes berendezésünk az „Easy” fantázianevet kapta és 10 darab növény neveléséhez biztosít helyet, a tetején pedig további 20 mikrozöld termelhető. 2021 májusi megrendelés esetén ajándék 10 db előnevelt palántával szállítjuk. 

Az „Easy” hidropóniás termelő berendezés tartalma:

 • 1 növénytermesztő szint
 • 3 db vízelosztó elem
 • 1 víztartály (40l) és a hozzá tartozó szerelvények (szivattyút nem tartalmaz)
 • 2021 májusi rendelés esetén 10 db előnevelt palánta is jár a berendezéshez. A növények egészsége miatt a rendelések feladására minden héten hétfőtől szerdáig kerül sor.

Easy Extra hidropóniás szett

70 181 Ft ( 55 261 Ft + 27% ÁFA )
Az 1 szintes berendezésünk az „Easy” fantázianevet kapta és 10 darab növény neveléséhez biztosít helyet, a tetején pedig további 20 mikrozöld termelhető. 2021 májusi megrendelés esetén ajándék 10 db előnevelt palántával szállítjuk.  Az Easy Extra termelő szett mindent tartalmaz ahhoz, hogy hozzákezdj a vízkultúrás növénytermesztéshez.

Az „Easy” Extra hidropóniás termelő szett tartalma:

 • 1 szintes Green Drops Hidropóniás berendezés 40 literes tartállyal
 • 2021 májusi rendelés esetén 10 db előnevelt palánta is jár a berendezéshez. A növények egészsége miatt a rendelések feladására minden héten hétfőtől szerdáig kerül sor.
 • 10 db hidropóniás kosár
 • Vízszivattyú
 • 10 db kőzetgyapot kocka
 • 1 L BIO NOVA Hydro-SuperMix vagy Bio Nova NFT Aero Supermix tápoldat
 • 1 db propagátor
 • EC és pH mérő eszközök
 • Analóg időzítő
 • 20 db kőzetgyapot cikkely
 • 1 L vermiculit
 • Mikrozöld termesztő tálca

Basic hidropóniás berendezés

71 018 Ft121 818 Ft
A 2 szintes berendezésünk a „BASIC” fantázianevet kapta és 20 darab növény neveléséhez biztosít helyet. 2021 májusi megrendelés esetén 20 db ajándék előnevelt palántával szállítjuk. A berendezés nagy előnye, hogy később igény szerint további szintekkel bővíthető. A Green Drops Farm Kft. saját fejlesztésű terméke ez a különleges, 2 szintes hidropóniás torony, amelynek használatával föld nélkül nevelhetsz friss, növényvédőszer mentes, tápanyagban gazdag salátákat, fűszernövényeket, egyes zöldségeket és gyümölcsöket. Az önműködő rendszer új korszakot teremt a növénytermesztésben, zseniális megoldás azoknak, akik környezetbarát módon, kevés munkával és kis helyen szeretnének bőséges termést elérni.

Basic EXTRA hidropóniás szett

100 134 Ft163 634 Ft
A 2 szintes berendezésünk a „BASIC” fantázianevet kapta és 20 darab növény neveléséhez biztosít helyet. A berendezés nagy előnye, hogy később igény szerint további szintekkel bővíthető. A termelő szett mindent tartalmaz ahhoz, hogy hozzákezdj a vízkultúrás növénytermesztéshez. 2021 májusi megrendelés esetén pedig 20 db ajándék előnevelt palántával szállítjuk. A Green Drops Farm Kft. saját fejlesztésű terméke a különleges hidropóniás torony, amelynek használatával föld nélkül nevelhetsz friss, vegyszermentes, tápanyagban gazdag salátákat, fűszernövényeket, egyes zöldségeket és gyümölcsöket. Az önműködő rendszer új korszakot teremt a növénytermesztésben, zseniális megoldás azoknak, akik környezetbarát módon, kevés munkával és kis helyen szeretnének bőséges termést elérni.

Szingli hidropóniás berendezés

126 500 Ft190 000 Ft
5 szintes Szingli növénytermelő torony, amellyel 50 növény termelhető egy négyzetméter területen. A berendezéshez 50 db előnevelt palántát is küldünk ajándékba 2021 május 31-ig leadott megrendelésekhez esetén. A Green Drops Farm Kft. saját fejlesztésű terméke a különleges hidropóniás torony, amelynek használatával föld nélkül nevelhetsz friss, növényvédőszer mentes, tápanyagban gazdag salátákat, fűszernövényeket, egyes zöldségeket és gyümölcsöket.

A „Szingli” hidropóniás termelő berendezés tartalmaz:

 • 5 növénytermesztő szintet (50 növényhely)
 • 2021 májusi rendelés esetén 50 db előnevelt palánta is jár a csomaghoz. A növények egészsége miatt a rendelések feladására minden héten hétfőtől szerdáig kerül sor.
 • 7 db vízelosztó elemet
 • 1 víztartályt és a hozzá tartozó szerelvényeket (szivattyút nem tartalmaz)

Szingli EXTRA hidropóniás szett

169 037 Ft232 537 Ft
5 szintes Szingli növénytermelő torony és extra kiegészítők, amellyel 50 növény termelhető egy négyzetméteren. 2021 májusi megrendelés esetén 50 db ajándék előnevelt palántával szállítjuk. A Green Drops Farm Kft. saját fejlesztésű terméke a különleges hidropóniás torony, amelynek használatával föld nélkül nevelhetsz friss, vegyszermentes, tápanyagban gazdag salátákat, fűszernövényeket, egyes zöldségeket és gyümölcsöket. Az önműködő rendszer új korszakot teremt a növénytermesztésben, zseniális megoldás azoknak, akik környezetbarát módon, kevés munkával és kis helyen szeretnének bőséges termést elérni. Az  5 szintes berendezésünk a „Szingli” fantázianevet kapta és 50 darab növény neveléséhez biztosít helyet. A termelő szett mindent tartalmaz ahhoz, hogy hozzákezdj a vízkultúrás növénytermesztéshez. Válassz kivitelt és rendeld meg most a Green Drops növénytermesztő szettet BEVEZETŐ ÁRON!

Családi hidropóniás berendezés

163 962 Ft227 462 Ft
70 növény termesztésére alkalmas hidropóniás termelő szett, 2021 májusi megrendelés esetén 70 db ajándék előnevelt palántával. A Green Drops Farm Kft. saját fejlesztésű terméke a különleges hidropóniás torony, amelynek használatával föld nélkül nevelhetsz friss, növényvédőszer mentes, tápanyagban gazdag salátákat, fűszernövényeket, egyes zöldségeket és gyümölcsöket.

A „Családi” hidropóniás termelő berendezés tartalmaz:

 • 7 növénytermesztő szintet (70 növényhely)
 • 2021 májusi rendelés esetén 70 db előnevelt palánta is jár a csomaghoz. A növények egészsége miatt a rendelések feladására minden héten hétfőtől szerdáig kerül sor.
 • 9 db vízelosztó elemet
 • 1 víztartályt és a hozzá tartozó szerelvényeket (szivattyút nem tartalmaz)

Családi EXTRA hidropóniás szett

207 772 Ft271 272 Ft
A közepes, 7 szintes, „Családi” berendezésünk 70 darab növény helyet tartalmaz. 2021 májusi megrendelés esetén 70 db ajándék előnevelt palántával szállítjuk. A termelő szett mindent tartalmaz ahhoz, hogy hozzákezdj a vízkultúrás növénytermesztéshez. A Green Drops Farm Kft. saját fejlesztésű terméke a különleges hidropóniás torony, amelynek használatával föld nélkül nevelhetsz friss, vegyszermentes, tápanyagban gazdag salátákat, fűszernövényeket, egyes zöldségeket és gyümölcsöket. Az önműködő rendszer új korszakot teremt a növénytermesztésben, zseniális megoldás azoknak, akik környezetbarát módon, kevés munkával és kis helyen szeretnének bőséges termést elérni. Válassz kivitelt és rendeld meg most BEVEZETŐ ÁRON a Green Drops növénytermesztő szetted!

Családi XXL hidropóniás berendezés

220 642 Ft284 142 Ft
100 növény termesztésére alkalmas hidropóniás berendezés, 2021 májusi megrendelés esetén 100 db ajándék előnevelt palántával. A Green Drops Farm Kft. saját fejlesztésű terméke a különleges hidropóniás torony, amelynek használatával föld nélkül nevelhetsz friss, növényvédőszer mentes, tápanyagban gazdag salátákat, fűszernövényeket, egyes zöldségeket és gyümölcsöket.

A „Családi XXL” hidropóniás termelő berendezés tartalmaz:

 • 10 növénytermesztő szintet (100 növényhely)
 • 2021 májusi rendelés esetén 100 db előnevelt palánta is jár a csomaghoz. A növények egészsége miatt a rendelések feladására minden héten hétfőtől szerdáig kerül sor.
 • 12 db vízelosztó elemet
 • 1 víztartályt (90 vagy 40 literes) és a hozzá tartozó szerelvényeket (szivattyút nem tartalmaz)