Blog bejegyzés

Egy jó ötlettel berendezést nyerhetsz!

Future of Debrecen ötletpályázat 2

Debreceni, 3-5 fős csapatok jelentkezhetnek a Future of Debrecen ötletpályázatára. A második helyezett csapat tagjai egy-egy Green Drops Farm hidroponikus berendezés tulajdonosai lesznek!

Te milyen innovatív, de egyben környezetvédelmet is szolgáló fejlesztéseket valósítanál meg? Ha van egy klassz ötleted, szervezz egy csapatot és jelentkezz! A legjobb ötletek megvalósulnak, a csapattagok pedig értékes ajándékokat nyernek.

DÍJAK

Első helyezett:

Minden csapattag egy elektromos kerékpárral lesz gazdagabb. Továbbá részt vehet egy exkluzív kiránduláson Dr. Aradi Csaba túravezetésében, amelynek célállomása a nagyerdei Medvesarok.

Második helyezett:

Minden csapattag egy egyedi Green Drops Farm hidropóniás berendezés boldog tulajdonosa lehet.

Harmadik helyezett:

A csapat egy Tócó ér feletti hőlégballonos repülést nyer.

Közönségdíjas:

A csapat részt vehet egy egy napos fotós túrán az egyik legismertebb és elismertebb természetfotóssal: Máté Bencével.

A pályázat részleteiről alapító-ügyvezetőnk Gréti Rácz, Balázs Ákos alpolgármester és Aradi Csaba ökológus beszélgettek a Debrecen Televízió Közügy című műsorában.  ( A videóban 12:40-től)

A döntőbe jutott csapatok szakemberek mentorálásával tehetik még környezettudatosabbá és természeti szempontból fenntarthatóbbá ötletüket továbbá megismerhetik a Civaqua program műszaki részleteit, amely az ötletük megvalósítása tekintetében jelent fontos szerepet. Az ötletpályázat központi témája “A mi Civaquánk!”, ezért olyan területekre vonatkozóan várják az ötleteket, amelyre a Civaqua program hatással lesz. Ilyen például a Tócó ér Zeleméri templomromtól Józsai legelőig terjedő szakasza, vagy az Erdőspusztai tavak (Fancsikai-tavak, Mézeshegyi-tó, Vekeri-tó).

Jelentkezni 2021. június 15. 23:59-ig lehet. A pályázati feltételekről pedig részletesen itt olvashatsz.

Sikeres ötletelést és eredményes pályázás kívánunk! Drukkolunk Neked!