Nézd meg, mások miket mondanak rólunk!

REFERENCIÁINK

Debrecen nevezetes éttermének, az Ikon étterem udvarán felállítottunk egy több berendezésből álló rendszert, ami lehetőséget biztosít a friss, tápanyagban gazdag, vegyszermentes növények használatára az ételek, fogások elkészítéséhez.

Ikon étterem

Egy Családi XXL EXTRA hidropóniás szettet választott és igazán komolyan veszi a termelést, egy egész szobát a növénytermesztésnek szentel. Itt folyik a palántázás is és igazán jó úton haladnak afelé, hogy a családi asztalra mindig friss, egészséges növények, zöldségek kerülhessenek.

Dely Kristóf

Családi XXL EXTRA hidropóniás szettet választott, amiben főleg epret termel. Nagy figyelmet fordít arra, hogy a körülmények ideálisak legyenek a palánta állapottól kezdve a berendezésben eltöltött fázisig.

Nagy László

Judit törekszik arra, hogy a rendelkezésére álló kisebb kertből is kihozza a maximumot, ehhez pedig tökéletes eszköz számára az Easy Extra hidropóniás szett, hiszen mindössze 1 négyzetméter helyet foglal, valamint segítségével organikusan termelhet. Instagram oldalán is követhetitek, milyen tapasztalatai vannak.

Barnák-Boda Judit

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Z10 területén, ami Magyarország egyik első egyetemi startup inkubációs központja is felállítottunk egy berendezést 3 hónapos tesztidőszakra, kipróbálásra. Sajnos a pandémia miatt a projektet el kellett halasztani, pedig igen biztatóan indult, várjuk a folytatást.

BME

Folyamatosan folyik a tesztelés és kutatás egy üzemben, ahol összesen 16 berendezés van felállítva és 2.000 növény termelhető egyszerre. Segítségével a visszacsatolás alapján tudjuk fejleszteni hidroponikus berendezéseinket, illetve az itt szerzett tapasztalatokat felhasználva segíthetjük vásárlóinkat a hatékonyabb növénytermelésben.

Hunyadi Farm

Egy 10 szintes berendezés, palántákkal együtt kapott csodaszép helyet egy üvegházban. A képek készítése között mindössze 2 hét telt el, de már jól látszik, hogy mennyit nőttek a növények és milyen jól érzik magukat.

Fézer Tamás