Hidroponikus technológia bemutatása és farmlátogatás

Mivel sokan szeretnétek mélyebben megismerkedni technológiánkkal, illetve berendezéseink üzemeltetésével, úgy döntöttünk, hogy farmlátogatásokat szervezünk, melyek segítenek ebben. Ezeken az alkalmakon többet tudhattok meg a hidropóniáról, tippeket adunk arra vonatkozóan, hogyan lehet a maximumot kihozni egy berendezésből, bátran feltehetitek a kérdéseiteket, illetve növényspecifikusan is tanácsokkal tudunk szolgálni.

Hunyadi Farm

Hol lesz tartva a program?

Helyszínként az általunk üzemeltetett debreceni Hunyadi Farmot választottuk (4026 Debrecen, Hunyadi János utca 4., a belső parkoló felől), ahol üzemlátogatással egybekötve folyik majd az oktatás. Itt megnézhetitek milyen növényeket termelünk, és sok titokra fény derül a magok elvetésétől kezdve a palánták neveléséig és a berendezésben való elhelyezésig.

Célunk,

hogy megismertessük az érdeklődőkkel technológiánkat, illetve segítsük azokat, akik már rendelkeznek hidropóniás berendezéseinkkel. A program körülbelül 1,5 órás, mely keretein belül kedveskedünk a résztvevőknek egy kis kóstolóval és garantáltan senki nem fog üres kézzel távozni, ajándék nélkül ugyanis senkit nem engedünk el. 😊

Ezenfelül egy certificate-t is kiállítunk arról, hogy akik megjelentek, tudják használni a Green Drops technológiát.

Időpont, részvételi díj

A farmlátogatás alkalmanként 4-6 fős csoportokban történik, ezzel garantálva, hogy mindenkire kellő figyelmet tudjunk fordítani és minden felmerülő kérdést megválaszolhassunk.

A részvétel díja bruttó 12.000 Ft, azonban, ha a résztvevők közül valaki úgy dönt, hogy a program után vásárol tőlünk minimum bruttó 40.000 Forint értékben, a részvétel díja levonásra kerül az árból.

Melyik programot válasszam?

A 2022-es évtől újdonság, hogy kétféle tematikájú program közül választhatsz.

Az egyik az „alapozó” program, amelyet leginkább azoknak ajánlunk, akik otthon, saját fogyasztásra szeretnének termelni. Ennek a keretein belül minden fontos, a sikeres otthoni termeléshez szükséges információ, tudás elsajátítható.

A másik, „haladó” programot azoknak ajánljuk, akik üzletszerűen, nagyobb volumenben kívánnak termelni, esetleg van már tapasztalatuk termelési technológiákkal. A Rotower rendszerek ismertetése mellett minden, az üzleti termeléshez kapcsolódó kérdésre igyekszünk válaszolni.

Akár otthonodban, akár éttermedben szeretnéd használni technológiánkat, esetleg a megélhetés forrásaként gondolsz rá, neked is itt a helyed!

Helyszín: 4026 Debrecen, Hunyadi János utca 4. (a belső parkoló felől)

Ha te sem szeretnél lemaradni egy jó hangulatú, mégis informatív eseményről, akkor válassz az elérhető időpontok közül még ma, mert a helyek limitáltak!