Blog bejegyzés

Ez igen! Green Drops toronyról lakmároznak a Tüzépker Kft. dolgozói!

greendrops torony tüzépker dolgozói

A béren kívüli juttatás különleges módját választotta a debreceni Tüzépker Kft. A cég felkért bennünket, hogy üzemeljünk be náluk egy 7 szintes Green Drops tornyot, amelyről a munkatársak egész nap frissen szedett, tápláló salátákat fogyasztanak. A vállalkozás így támogatja dolgozói egészséges táplálkozását.

greendrops torony tüzépker dolgozói

A kereskedés belső udvarán egy kis tó mellett állítottuk fel a toronyszerűen kialakított, akár 150 db növény földmentes termesztésére alkalmas berendezést. A helyszín lehetőséget adott arra, hogy ezúttal a föld nélküli, vízkultúrás tornyot akvapóniás rendszerré bővítsük, itt tehát egy olyan organikus rendszert sikerült létrehoznunk, ahol a haltenyésztést ötvöztük a hidropóniás növénytermesztéssel.

A vertikális berendezés minimális odafigyelést igényel, mégis minden nap bőséges, vitaminban gazdag salátákat, mikrozöldeket és fűszernövényeket biztosít a cég dolgozóinak.

A partnerünknél kiállított (Debrecen, Diószegi út 3-5.) berendezést bárki megtekintheti és ha tetszik, akkor egy hasonló, egyedi igények szerint összeállított hidropóniás, vagy akvapóniás berendezés a Tüzépker Kft-nél is megvásárolható.

Célunk, hogy további vállalkozások, irodaházak, közösségek mindennapjait is zöldebbé és egészégesebbé tegyük hidropóniás, vagy akvapóniás tornyainkkal.

Ha Ön is szeretne saját termesztésű friss növények mindössze 1 négyzetméteren, kapálás, gyomlálás, és locsolás nélkül, keressen bennünket egyedi ajánlatért.