Blog bejegyzés

Bioétel és Borfesztiválon voltunk!

Bioétel és Borfesztivál

Helló Hajdúszoboszló!

Friss vizítormával, pestóval, vizítormás pogival és mikrozöldekkel érkeztünk az ismert fürdővárosba, hogy részt vegyünk a Bioéltel és Borfesztiválon szeptember 13-15-én.

Kis csapatunkFB IMG 1569756233637 a koncertek, sztárfellépők, finom borok és ínycsiklandó ételek illata közepette igyekezett „labdába rúgni” Hajdúszoboszló egyik legkedveltebb fesztiválján. Örömmel jelentjük, itt is sikert arattunk.  Sokan nyüzsögtek a standunknál: voltak, akik kíváncsian, rendszeresen visszatérve kóstoltak, mások kissé gyanakodva, de azért bátran megízlelték a furcsa zöld levet és kencét, vagyis a mi spéci vizitormás pestonkat és friss turmixunkat. A legnagyobb kedvence egyértelműen Nagyi vizítormás pogija volt, ami eszeveszett gyorsasággal elfogyott ( azért, mert Isteni finom volt, köszi Nagyi!!! ).

Green Drops zöld menü

Green Drops zöld menü

Mivel Hajdúszoboszló népszerű fürdőváros, a helyiek mellett sok turistával is sikerült megismertetnünk a városi kertészet előnyeit és azt, hogy miként termeszthetnek ők is egészséges, friss növényeket a Green Drops Hidropóniás berendezéssel.

Nézzétek meg a szoboszlói hétvégéről készült hangulatvideónkat!