Blog bejegyzés

Future of Debrecen

futureofdebrecen

A Green Drops Farm is csatlakozott ahhoz a zöld mozgalomhoz, amely a jövő Debrecenét építi gyermekeinknek és a jövőben megszülető debrecenieknek. Fejlesztésünkkel így mi is hozzájárulhatunk egy egészségesebb és zöldebb jövőhöz.

A víz világnapján, március 22-én indult el a Future of Debrecen zöld mozgalom weboldala, mely alkalomból a fiatalos zöldmozgalom csapatának egy része a helyi sajtónak beszélt a célkitűzéseikről, az elképzeléseikről és arról, hogy milyen szerepet vállalnak a különféle digitális tartalmak elkészítésében. A Future of Debrecen a városvezetés teljes támogatását élvezi, annyira, hogy a környezetvédelemért is felelős Balázs Ákos alpolgármester bevallottan a csapat „kitalálója és mozgatója”, továbbá Papp László polgármester is részt vesz benne. (Forrás: civishir.hu)

A Green Drops Farm Kft. részéről alapítónk, ügyvezető igazgatónk, Rácz Gréta erősíti a Future of Debrecen csapatát, amelynek tagjai környezet- és természetvédelmi szakemberek, illetve olyan ismert debreceniek, akik szívügyüknek tekintik a város jövőjéért való tevékenykedést.

Az elhivatott és lelkes munkacsoport tagja mások mellett Senánszky Petra többszörös világ- és Európa-bajnok uszonyosúszó, Szalacsi Árpád, a Nyírerdő Zrt. vezérigazgatója, Váradi Ferenc rádiós műsorvezető, dr. Szűcs István, a Debreceni Egyetem  intézetigazgató egyetemi docense, Hosszu Róbert az NI Hungary Kft. vezérigazgatója valamint Lenner Ádám a Tiszatáj Közalapítvány természetvédelmi és tájgazdálkodási menedzsere.

Tényleg egy fantasztikus csapat tagjai lehetünk a Future of Debrecen mozgalomban! Hálásak vagyunk érte, hogy részesei vagyunk ennek a példaértékű kezdeményezésnek, és ily módon is hozzájárulhatunk egy zöldebb, élhetőbb, egészségesebb városhoz, jövőhöz!

Futureofdebrecen

Nézzétek meg a weboldalt, ahol velünk, pontosabban alapító-ügyvezetőnkkel, Rácz Grétivel is találkozhattok! Sőt egy cikket is olvashattok arról, hogyan termelhettek növényeket föld nélkül, akár egész évben!