Blog bejegyzés

Növénytermesztés könnyen, lazán, egyszerűen

Easy Extra hidropóniás berendezés

Minden eddiginél kisebb helyen és szuper egyszerűen lehet föld nélkül, környezettudatosan növényeket termelni cégünk legújabb hidropónikus berendezésével. Megérkezett a Green Drops EASY !

A Green Drops hidropónikus termelő tornyok családjának legújabb tagját nem csak mi, hanem a növénytermelők közössége is nagyon várta már. A mindössze 1 szintes berendezés az EASY fantázianevet kapta. A többi növénytermesztő torony mellett szerettünk volna egy olyan változatot is megalkotni, amivel extra helytakarékosan bárki, mindenféle tapasztalat és előképzettség nélkül könnyedén meg tudja termelni kedvenc fűszernövényeit, salátáit. – Nálunk itthon, erre azt mondják a gyerekek, hogy „babykönnyű”.  🙂 Mert ezzel a berendezéssel valóban gyerekjáték a hidropónikus termelés.

Idén tavasszal ezért új mottót vezetünk be! BE EASY! Azaz, légy Te is laza és könnyed a növénytermesztésben!

Green Drops hidropóniás berendezés 1 szintes Mini GDFEASY 00 A 2

Az EASY 10 darab növény neveléséhez biztosít helyet. Termelhetsz benne pl. fűszernövényeket, salátaféléket, balkonparadicsomot, vagy epret. Valójában 150 féle növényből választhat!  (A teljes listát itt találod.)

PLUSZ a berendezés tetején további 20 mikrozöld termelhető. Ilyen pl. a zöld és a vörös mizuna, a daikon retek vagy a zöldborsó mikrohajtása.

Az összes berendezésünk közül az EASY a legalacsonyabb, mindössze 30 cm magas, így tényleg nagyon kis helyen elfér.

Kiknek tökéletes választás az EASY?

  • kíváncsi és lelkes próbálkozóknak → ha nem vagy benne biztos, hogy sikerül magádévá tenned a növénytermesztés ezen fajtáját, de tennél egy próbát,
  • ha nem nagy mennyiségben fogyasztasz zöldségeket, gyümölcsöket, de így is figyelsz, hogy azok egészségesek legyenek,
  • vagy csak szeretnéd először kicsiben kipróbálni a hidropónikus termelést!

Kapható 2 változatban:

  1. EASY növénytermelő berendezés alaptartozékokkal
  2. EASY EXTRA termelő szett: mindent tartalmaz ahhoz, hogy hozzákezdj a vízkultúrás növénytermesztéshez