Blog bejegyzés

Interjút adtunk a Startuponline.hu-nak!

Hogyan jutottunk a nagymama kertjéből az üzleti életbe? Középiskolásként mikét sikerült megépíteni egy hidropóniás berendezést? Milyen az élet stratupperként és hogyan segít bennünket a Startup Campus inkubációs programja? – többek közt ezekre a kérdésekre kaphattok választ, ha elolvassátok a startuponline.hu  oldalon megjelent cikket.

Az írásból kiderül, hogy honnan indult a ma már Green Drops Farm Kft. néven ismert vállalkozásunk és milyen út vezetett ahhoz, hogy a többéves kutatás, fejlesztés és tapasztalat eredményeként ma már startupperként azt mondhassuk: megalkottunk egy olyan egyedülálló berendezést, amellyel akár egy négyzetméteren is lehet termőföld felhasználása nélkül, környezetbarát módon növényeket termelni.

Startuponline interjú green drops

A Green Drops Hidropóniás rendszer megépítése is – mint minden új találmány, felfedezés – egy ötletből és valamilyen erős motivációból indul. Ügyvezetőnk, Rácz Gréta a vele készült interjúban mesél arról, honnan jött a berendezés ötlete, valamint beszél személyes indíttatásáról is, miszerint már kamaszként úgy érezte, szeretne tenni valamit a bolygónk fenntarthatóságáért.

A cikk részletesen beszámol arról, hogyan jutottunk el az innovációs tehetségkutató és startup versenyektől odáig, hogy idén nyáron a Hiventures, valamint a Startup Campus közös befektetésével megalakult a Green Drops Farm Kft. Kihívásokról, a startupuk sikerének kulcsáról, terveinkről, rövid és hosszú távú céljainkról is beszél Gréta az interjúban, amelyet teljes terjedelmében ITT olvashattok.