Blog bejegyzés

Szívügyünk a klímavédelem

csatlakoztunk a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány mentor programjához

Idén ősszel turbófokozatra kapcsoltunk és csatlakoztunk a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány mentor programjához, így még többet tehetünk a Föld védelme és az élelmiszer-biztonság érdekében.

A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítványt Áder János köztársasági elnök hozta létre a tenni akarás jegyében. A szervezet a klímaváltozás veszélyeiről való egyeztetések és tárgyalások helyett a valós megoldásokat, valamint a konkrét lépéseket helyezi előtérbe.

Az alapítvány partnere, támogatója, szervezője minden olyan kezdeményezésnek, programnak és szervezetnek, amely Magyarország és a Kárpát-medence fenntarthatósági prioritásaira fókuszál.

Hogyan kapcsolódunk be a programba hidropónikus berendezéseinkkel?

Nekünk, a Green Drops Farm csapatának, a kezdetektől eltökélt célunk, hogy olyan innovatív növénytermesztési megoldással rukkoljunk elő, amely egyértelmű választ ad az egészséges társadalom, a vízvédelem, a fenntarthatóság, illetve a felelős fogyasztás és termelés égetően fontos kérdéseire.

csatlakoztunk a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány mentor programjáhozÉppen ezért nagy örömmel csatlakoztunk a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány Start-up Trambulin programjához, amely a növekvő start-up projektek innovatív megoldásait támogatja. A Green Drops Farm Kft. dinamikusan fejlődő startup vállalkozás, díjnyertes hidropónikus berendezésünk pedig megbízható társ az egészséges és környezettudatos életmódhoz. A december közepéig tartó mentorprogram kiváló lehetőséget ad számunkra ismereteink gyarapításra, rendszeres workshopokon egyeztetünk arról, hogyan léphetünk fel a klímaváltozással szemben. Zárásként egy befektetői napon mutathatjuk be, hogy a Green Drops hidropónikus berendezések miként járulnak hozzá a Föld védelméhez és az élelmiszer-biztonsághoz. Drukkoljatok, hogy a továbblépéshez és a Green Drops föld nélküli növénytermesztő torony fejlesztéséhez újabb támogatást kapjunk! Küldetésünk, hogy megmutassuk: környezettudatosan, a Föld kizsákmányolása nélkül is lehet egészséges, tápláló növényeket termelni.