Blog bejegyzés

Egy klubban a Tungsrammal

A hazai és nemzetközi piac megteremtéséhez nyújt segítséget a Tungsram-iLex Innovációs piactér. Hatalmas elismerés számunkra, hogy a Magyarországon egyedülálló klubhoz cégünk is csatlakozhatott.

A Tungsram és az iLex Group által létrehozott innovációs piactér kis- és középvállalkozások piacképes innovációjának megvalósításában nyújt segítséget.  Innovációs folyamataink menedzseléséhez ezentúl mi is különleges támogatást kapunk a partnerségtől: büszkék vagyunk rá, hogy a Green Drops Farm Kft. lehetőséget kapott arra, hogy csatlakozzon a platformhoz. A szervezet megadja mindazt a tudást, eszközt és segítséget, amivel fejlesztésünkkel a hazai, valamint a nemzetközi piacon is trendet és értéket teremthetünk.

Reményeink szerint a Tungsram-iLex Innovációs piactér előrelépést jelent majd nekünk abban, hogy innovatív hidropóniás berendezésünk minél szélesebb körben közkedvelt legyen, továbbá kedvező feltételekkel lehessen beszerezni.  

Hogyan érhetjük el mindezt?

Az instruktorok minden segítséget megadnak a fejlődéshez szükséges anyagi támogatás előteremtésében, jogi és szabadalmi tanácsadást biztosítanak, a Tungsram pedig egyebek mellett gyártási és laborkapacitásával, valamint globális értékesítési hálózatával járul hozzá munkánkhoz.

A partnerség egy rendkívül nívós együttműködést biztosít cégünk számára, és olyan gazdaságos megoldásokhoz nyitja ki a kapukat, amelyekből vásárlóink, partnereink is profitálhatnakFöld nélküli növénytermelő berendezésünk téliesítésében egy páratlan kooperáción dolgozunk a Tungsrammal, célunk ugyanis, hogy professzionális fényforrásról gondoskodjunk ügyfeleink számára a téli növénytermesztéshez.

Az innovációs piactérhez a Budapesti Corvinus Egyetem is csatlakozott, felajánlva a klubtagoknak kutatás-fejlesztési szolgáltatásait, továbbá a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) is a kezdeményezés mellé állt.

Mindez garanciát jelent arra, hogy a Green Drops Farm Kft. egyre magasabbra kerüljön az innováció és fejlődés lépcsőfokain: ha intelligens és innovatív növénytermesztési megoldásokról van szó, akkor mi nem ismerünk kompromisszumot! Csakis a legjobbat szeretnénk nyújtani ügyfeleinknek.

tungsram klub