Hogyan lehet plusz szintekkel bővíteni a berendezést?

bovites

Tetszőlegesen bővíthetők, egy vagy akár több szinttel is emelhetők, sőt rendszerbe állíthatók a Green Drops Farm hidropónikus berendezései. A variálhatóság nagy rugalmasságot nyújt a felhasználóknak.

Termékkínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy a hobbikertészektől kezdve a profi felhasználókig mindenki megtalálja a kedvére valót, így 1, 2, 5, 7 és 10 szintes berendezések és szettek közül ki-ki az igényei szerint választhatja ki a számára ideális berendezést. De mi történik akkor, ha egy induló, alacsonyabb berendezés használatakor rájövünk: szükség lenne plusz szintre, sőt szintekre?

Ahogy mondani szokás: evés közben jön meg az étvágy! Való igaz, több vásárlónk jelezte már: a kisebb torony használata akkora sikerrel és lelkesedéssel töltötte el, hogy örömmel termelne több növényt, ezért szívesen bővítené a rendszert.

Egy-egy plusz szint elhelyezése rendkívül könnyen megoldható néhány kiegészítővel, például toldó csővel. Ha nagyobb bővítés szeretnél, pl. az egy szintes tornyot 10 szintesre építenéd fel, az is megoldható, de ez már nagyobb átalakítást igényel, hiszen itt már szükség lesz egy nagyobb teljesítményű vízpumpára is. A tartály nagysága is változtatható, így ha arra van igény, akkor a 90 literes tartály lecserélhető a kisebb, 40 literes tartályra és fordítva.

Ha bővítésben gondolkozol, akkor mindenképpen kérj tanácsot ügyfélszolgálatunktól, hiszen a bővítéshez szükséges kiegészítők nagyban függnek attól, hogy egy, vagy egyszerre akár több szinttel emelnéd a már meglévő berendezést.

A felépített hidropónikus tornyok rendszerbe is állíthatók, ez nagyobb volumenű, ipari termelésben praktikus. Pl. Kísérleti telephelyünkön mi 15 szintes tornyokat állítottunk fel, melyek egy nagy teljesítményű szivattyúról üzemelnek.

Készítettünk egy videót arról, miként lehet plusz egy szinttel bővíteni EASY berendezésünket. Ebben Rácz Sándor, a Green Drops Farm társalapítója mutatja be a bővítést és hasznos tippeket, trükköket is ad.